Burgers

15.000 Burgers Limited Edition Dinner

Ik presenteert een Limited Edition Burger Dinner in Capriole Café

Op 7 en 8 april 2017 serveert Chef Diego 100 Limited Edition hamburgers ter ere van 15.000 verkochte burgers. Speciaal voor dit event heeft de chef-kok van Capriole Café een stoere half pounder bedacht met 250 gram Aberdeen Angus rundvlees, geserveerd op een brioche bol met triple cheddar, ingelegde rode ui en roasted pineapple ketchup in samenwerking met Saus Guru.

In samenwerking met Eiber Bier Den Haag is voor dit unieke event een Chef Diego biertje gemaakt, dat samen met deze burger gepresenteerd wordt. Alle gasten worden ontvangen met een spicy amuse en het Limited Edition Burger Dinner wordt afgesloten met een spectaculair Chocolate Salty Ball dessert en huisgebrande Capriole koffie.

Reserveren voor dit speciale event is alleen mogelijk door vooraf een ticket te kopen. De prijs per persoon is €29,95 inclusief 1 flesje Chef Diego bier, amuse, The Half Pounder burger met frites van biologische aardappelen en dessert. Per persoon dient u 1 ticket te bestellen. Dus wilt u een tafel reserveren voor 4 personen, dan dient u 4 tickets te kopen. Deze tickets zijn uitsluitend geldig op de gekozen datum. Uw tafel staat tussen 17:30 en 20:30 gereserveerd voor u klaar. Eventuele extra consumpties kunt u na afloop van het diner contant of met pin afrekenen.

voor reserveren op vrijdag 7 april gebruik de volgende link
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-limited-edition-burger-dinner-7-april-by-chef-diego-33130676746?ref=estw

voor reserveren op zaterdag 8 april gebruik de volgende link
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-limited-edition-burger-dinner-8-april-by-chef-diego-33130996703?ref=estw

Tags:

One comment

  1. […] geen plannen voor het eten vanavond? Zorg dan dat je snel een kaartje reserveert voor een van de 100 limited edition hamburgers die Chef Diego in Capriole Café serveert ter ere van de 15.000 verkochte burgers! Speciaal voor […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *