Geen categorie

Advies & Productontwikkeling

Wil jij de perfecte hamburger op je menukaart !
Wil jij een speciale burger ontwikkelen !
Wil jij een saus ontwikkelen!

Of wil je gewoon meer advies over jou hamburger of mischien wel jou keuken ! kan je vanaf nu mij inschakelen om samen met jou het perfecte plaatje te ontwikkelen. Of het nu gaat om ontwikkelen van gerechten , hamburgers ,sauzen , taarten. Met meer dan 20 jaar ervaring heb ik genoeg kennis in huis om jou bedrijf te ondersteunen en te voorzien van advies !

OVER MIJ

Diego Buik staat bekend als de ‘Hamburger- koning’. Zijn liefde voor de hamburger ontstond in Londen waar hij twee jaar als souschef werkte bij Soho House. Toen Diego terug naar Nederland kwam is hij zich volledig gaan concerteren op burgers en het verbeteren van zijn recept. In 2015 werd zijn hamburger verkozen tot ‘Beste hamburger van Rotterdam. Begin april serveerde Diego limited edition burgers ter ere van de in totaal door hem 15.000 verkocht burgers. En op 28 mei 2017 maakte hij de duurste hamburger van de wereld !

Mijn expertise gaat van het ontwikkelen van sauzen zoals mijn eigen pineapple ketchup! Tot het samenstellen van de ideale burger van het vlees tot de broodjes en de sauzen. Tot het creëren van taarten voor jou coffee concept. Of misschien wil je wel dat ik een verse blik werp op jou menukaart ?

Of wil je dat ik op jou evenent mini hamburger maak? of mischien wel grote ? ook dat is mogelijk !

Neem dan nu contact op via contact formulier of mail naar diego@chefdiego010.com

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *