CHEF DIEGO PRESENTS

ZONDAG 28 MEI AANSTAANDE
IS HET INTERNATIONAL HAMBURGER DAY!

Deze dag kan ik als hamburgerliefhebber en hamburgerchef natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan, dus wil ik iets speciaals doen en daar wil ik jou voor uitnodigen!

IK GA OP INTERNATIONAL HAMBURGER DAY
DE DUURSTE HAMBURGER VAN NEDERLAND MAKEN!

Deze hamburger wordt met de allerbeste producten ter wereld gemaakt. Ik wil niet alleen de duurste, maar ook de mooiste burger van Nederland creëren en ik hoop hiermee tevens het record te verbreken van duurste hamburger van Nederland en misschien wel van de wereld.
Op de hamburger mogen natuurlijk de duurste ingrediënten van de wereld niet ontbreken.
Van bladgoud tot kaviaar en van Wagyu tot Oosterscheldekreeft én natuurlijk een plakje truffel
om het af te maken.

DIT SPECIALE EVENEMENT VINDT PLAATS OP EEN BIJZONDERE LOCATIE:
Het Hembrugterrein in Zaandam, pal aan de overkant van Amsterdam. Het Hembrugterrein wordt de nieuwste ‘place to be’ om de stad te ontvluchten en hier zal ik dan ook op zondag 28 mei om 13.00 uur in de flexkeuken de duurste hamburger van Nederland laten zien!
Wil jij bij dit bijzondere evenement aanwezig zijn, stuur dan vóór 21 mei een e-mail naar
diego@chefdiego010.com onder vermelding van ‘International Hamburger Day’.

Met vriendelijke groet, Diego Buik