Chefs Favorite

Favoriete Koffiespot !

Soms zijn er van die restaurants-bars-koffiebars waar je vaak komt. Maar waar kom ik nou eigenlijk vaak voor een bakkie !

Nou ik kom regel matig in Hop & Stork voor een heerlijke flatwhite . Niet alleen omdat de koffie hier heerlijk is maar ook de sfeer,
Al bijna twee jaar kom ik zonder te overdrijven elke week wel in Hop & Stork, elke maandag ben ik er wel te vinden om een bakkie koffie te drinken  van  de bonen van Single Estate
Maar elke week als ik er kom sta ik weer voor een verassing van het feit dat iedereen me altijd gedag zegt en vraagt hoe het gaat , tot natuurlijk de goede koffie .Maar ook de heerlijke chocolademousse bij je koffie de bonbons of stukjes chocolade. En wat me nog meer verrast is dat de barista elke week een ander kunstwerk in me flatwhite maakt ! Van me eigen hamburger tot hartjes ,zwaantjes ,namen ,zonsopgang echt alles is er wel in me flatwhite terecht gekomen en het belangrijkste zonder kwaliteit te verliezen aan de overheerlijke koffie.

Dus voor mij is Hop&Stork echt de perfecte koffiezaak van den haag. Alleen al om er relax een heerlijke koffie te drinken of te genieten van de geweldige chocolade ! En ik kan niet wachten tot de heerlijke ijskoffie weer op de kaart staat want die is echt geweldig ! Starbucks eat your heart out ! want deze ijs koffie is echt geniaal laat de zomer maar komen.

Maar er is meer bij Hop&Stork want niet alleen de koffie en de  chocolade is geweldig. Maar ook hun patissier/chocolatier weet wat die doet want naast dat ik er een heerlijke koffie drink neem ik ook altijd een  patisserie van de dag ! Nu zijn ze sinds een paar maanden de taartjes zelf gaan maken en dat doen ze heel goed ! Zo goed zelfs dat ik elke week aan de overheerlijke brownie. zit met chocolade mousse en karamelsaus hoe blij kan je een mens maken met deze combinaties en een goede koffie met heerlijk gebak  en chocolade ! wat wil een mens nog meer ?

Naast dat je bij Hop&Stork dus heerlijk koffie kan drinken kan je er ook heerlijke taartjes eten ! en daarnaast kan je er ook geweldige workshops volgen van latte art tot zelf taartjes maken ! kijk op hun website voor meer informatie .

website: hopenstork.com
Adres:Passage 82
2511 AE Den Haag

 

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *