Burgers

Hamburger Madness !

 

Nog nooit had ik sliders gemaakt ! je kent ze wel vaak 3 kleine hamburgers voor de mensen die geen keuze kunnen maken of geen grote trek hebben. Vaak denken gasten ik neem sliders want zo grote burger krijg ik niet op, vergeet niet dat 3 sliders vaak meer gewicht hebben dan 1 grote hamburger dus mocht je denken ik heb niet zo grote trek neem gewoon een grote hamburger !

Maar goed voor pasen wilden we een hamburger Brunch doen. Hoe leuk is het om dan de gasten drie van mijn hardlopers te laten proeven ! Dus men kon zowel, The U als The Tuna en The Pulled proeven en dat in mini versie en in 1 keer !

Maar goed ik dwaal af ! Wat ik eigenlijk wou zeggen dat ik me nu al 4 jaar concentreer op burgers en me passie me kennis en me voorliefde voor deze vaak simple uitziende broodjes naar een nieuw niveau te willen tillen. En dan hebben we het niet erover door er maar dure ingrediënten tegen aan te gooien, maar ook om een eigen style te creëren. Want iedereen kan een brioche broodje kopen een runderburger bakken wat sla tomaat en augurk toevoegen en men verkoopt burgers ! Niks mis mee want simpel is goed maar ik daag graag mezelf uit !

 

 

En dat is dan ook de vraag ! DAAG JIJ ME UIT ! al 4 jaar kook ik burgers en zoals jullie weten met succes ! maar ik heb nooit aan mijn gasten (jullie ) Gevraagd wat jullie graag voor burger zouden zien ? Wat zouden jullie willen dat ik creëer ? Een visburger een ontbijtburger een dessert burger ? Noem het maar op en daag me uit om voor jou je ultieme burger te maken en wie weet creëer ik hem ! en mag jij hem als eerste komen proeven !

 

Ik hoor jullie denken hoe komt die daar opeens bij ? nou ik zit al twee dagen videos te kijken op youtube van het kanaal Burger Lab van chef Richard Blais hij creëert daar de meest waanzinnige burgers naar aanleiding van gasten maar ook van wereld gerechten. Dus dacht ik eigenlijk waarom zou ik het niet vragen wat mijn gasten/liefhebbers/vrienden voor burger willen zien en proeven en kijken of ze me kunnen uitdagen om out of the box te denken en iets geweldigs te creëren ! wil jij zien wat mij inspireerde om dit met jullie te doen ? Kijk dan hier het youtube kanaal van Burger Lab

DUS DAAG ME UIT EN PUSH ME OM OUT OF THE BOX TE DENKEN !

Tags:

2 comments

  1. Iets zomers met watermeloen? Een currysaus, iets met wodka of gewoon een slice 😂

  2. Wat schattig die 3 kleine hamburgertjes, ik hou er altijd wel van om keuze te hebben en verschillende dingen te kunnen proeven.
    Misschien is het leuk om burgers te combineren met de smaken van een ander land? Burgers worden gerelateerd met Amerika, maar het bijvoorbeeld de smaak geven die in de buurt komt van een pasta bolognese om het Italiaans te maken?
    Ook hebben wij thuis een soort burgerpers waarmee we een hamburger kunnen vullen met bijvoorbeeld groenten en kaas. Dat ding wordt dan wel bijna 5 cm dik waardoor hij eigenlijk niet meer op een broodje past, maar smaak gegarandeerd!
    Liefs X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *