Chefs Favorite

Tommy Maximiliaan Pop-Up

Een paar weken geleden zat ik te lunchen bij palmette en kwam tommy vragen of ik een keer bij zijn pop-up wou komen eten ! vol enthousiasme zei ik natuurlijk ja en nog geen paar weken later zat ik op een zondag avond in een statig pand in den haag!

Wat Tommy doet in zijn pop up( die maar 1 keer een weekend in de maand plaats vind) is je meenemen op wereld reis. Deze avond ben ik van Nederland  naar Cuba gegaan en van Cuba naar Belgie !

Nu kan ik daar mijn drukke baan niet heel vaak reizen maar op deze avond heb ik door Tommy toch de wereld over kunnen reizen en van elke deel van de wereld wat kunnen proeven !

Van een eetbare blow tot een matroesjka gevuld met aardappel en kaviaar !

 

Maar ook ben ik naar Cuba geweest met een eetbare sigaar  en ben ik naar Argentinië geweest met een heerlijk stukje vlees!

 

De reis deze avond heb ik afgesloten in Belgie met een heerlijk dessert van chocolade met passievrucht en natuurlijk een heerlijke koffie met de nodige friandises 

 

Een ding is Tommy heel goed in je meenemen op een wereldreis waar de smaken kloppen. En waar de gerechten er visueel geweldig uitzien !

Dus wil jij een keer een wereld reis maken samen met Tommy reserveer dan een van de tafels bij zijn Pop -Up Restaurant

Openingstijden

1 weekend per maand

Tags:

One comment

  1. Ziet er werkelijk fantastisch uit. Bedankt voor het delen!
    Groet,
    Bjorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *