Chefs Favorite

Tony’s Chocolonely

Ik als grote chocolade liefhebber eet er natuurlijk genoeg van ! Maar wat is nou eigenlijk mijn favoriete chocolade ?

Nou als jullie mij een beetje kennen is dat natuurlijk al opgevallen na het bekijken van mijn foto’s op Instagram ! Mijn favoriete chocolade is natuurlijk Tony’s Chocolonely. Niet alleen vanwege de (h)eerlijke chocolade maar ook omdat ze lef hebben ze durven combinaties te verzinnen waar je in eerste instantie van denkt wat is dat ! tot je het geproefd hebt !

Natuurlijk eet ik graag Tony’s Chocolonely thuis op de bank met Netflix aan maar ook werk ik ermee in de keuken. Ik heb natuurlijk al een Tony’s Chocolonely Freakshake gemaakt! Met de melkchocolade van Tony en natuurlijk hun overheerlijke chocolademelk.

 

Afgelopen week heb ik natuurlijk de Tonys Chocolonely witte framboos knettersuiker champagne taart gemaakt ! wat een mond vol ! Maar na dit recept van Elle eten te hebben gemaakt was die zo uitverkocht ! Dus niet alleen privé eet ik Tony’s Chocolonely maar ook in mijn keuken probeer ik dit te gebruiken niet alleen omdat het overheerlijke chocolade is ! Maar ook omdat mijn gasten het geweldig vinden als ze zien dat ik dingen creëer met Tony’s Chocolonely !

 

 

En het leuke van deze chocolade is naast dat het overheerlijk is ! is natuurlijk dat het bedrijf zich inzet voor eerlijke chocolade, eerlijke prijzen voor de boeren en willen zoveel mogelijk fair trade producten gebruiken !

En natuurlijk springt Tony’s Chocolonely overal op in ! zo zijn er nu in de winkels de overheerlijke paaseitjes ! En vind jij het gouden ei dan maak je kans op €600,-

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *